סמבוסק טבעוני הוא מאפה ממולא, בצורת חצי ירח, שמקורו במטבח המזרח תיכוני. בבצק הסמבוסק משתמשים בקמח, מים, שמן ותיבול, והוא רך ופריך לאחר הטיגון. המילוי של הסמבוסק הטבעוני כולל, עדשים, חומוס, פטריות, בצל ותבלינים כמו כמון, כוסברה ופפריקה.
הסמבוסק מטוגן עד שהוא מזהיב, והטעמים שבו משתלבים בצורה מושלמת, מה שהופך אותו לארוחה מושלמת או לנשנוש. הוא מוגש עם טחינה וסלט ירקות, שמוסיפים עוד טעם ועסיסיות למנה.
יחידה / 4 יחידות סמבוסק+ חצי ליטר סלט ירקות ומטבל טחינה


קמח, שמן קנולה, עדשים, חומוס, פטריות, בצל, מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מעושנת
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
סמבוסקים קטנים מטוגנים עם מילוי מעניין. היו טובים גם אחרי מקרר וחימום מחדש במיקרו.
דניאלה ר. | 31.05.2025