כרעי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה אפויים בתנור היא מנה פשוטה, אך מלאה בטעמים ומספקת. המנה כוללת נתחי עוף, בשוקיים וחזה עוף, שמתובלים בתבלינים כמו שום, פפריקה, אורגנו, מלח ופלפל, ומשתלבים היטב עם הירקות והתפוחי אדמה.
ירקות כמו גזר, קישואים, בצל ופלפלים נחתכים לקוביות או פרוסות, ומוסיפים צבע וטעם למנה. תפוחי האדמה, שנחתכים לרבעים או לשמיניות, מתבשלים בתנור עד שהם רכים וזהובים.
כל החומרים נארזים יחד בתבנית, ולעיתים מתבלים בשמן זית לפני האפייה, מה שמעניק למנה מרקם פריך ומעורר תיאבון. במהלך האפייה, העוף סופג את הטעמים מהירקות והעבודה המשותפת יוצרת רוטב טעים שמלווה את המנה.
עוף עם ירקות ותפוחי אדמה אפויים בתנור היא מנה מושלמת לארוחה משפחתית, שכן היא קלה להכנה, מזינה ומספקת, ומציעה שילוב נהדר של טעמים וריחות. המנה יכולה להיות מוגשת עם סלט ירוק בצד, שמוסיף רעננות לארוחה הכוללת.
מנה מכילה כרע
ניתן לבקש 2 שוקיים במקום כרע עוף.
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

כרע עוף, תפוחי אדמה, פטריות, בצל, עגבניה, זוקיני, שומר, פלפל צהוב/אדום שום, פפריקה, אורגנו, מלח, פלפל שחור
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
במקרר