פרגיות ברוטב טריאקי וסויה היא מנת אוכל מסורתית ואהובה, במיוחד במטבח האסיאתי. המנה כוללת נתחים רכים ועסיסיים של פרגית, בדרך כלל קלויים, ומצופים ברוטב עשיר ומתקתק של טריאקי, סויה, סוכר, ג'ינג'ר ושום.
הרוטב מעניק לפרגיות טעם עמוק ומרקם מבריק, והשילוב בין הסויה למתיקות של הסוכר יוצרים חוויה חושית מעניינת. המנה יכולה להיות מלווה באורז לבן, ירקות מוקפצים או סלט טרי, והכל יחד יוצר ארוחה צבעונית ומספקת. לרוב, תמצאו את המנה מעוטרת בשומשום קלוי או בצל ירוק קצוץ, שמוסיפים קריספיות ורעננות.
מנה מכילה כ- 200 גרם פרגית


פרגיות, סויה, טריאקי, בצל, ג'ינג'ר, שום, סוכר, שמן זית
הקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקררבמקפיא