פשטידת בטטה חלבית היא מנה טעימה ומזינה, המשלבת את המתיקות של הבטטה עם טעמים עשירים ומלוחים. בסיס הפשטידה הוא בטטה אפויה, המרוסקת או מעוכה, יחד עם גבינות כמו גבינת פטה, שמוסיפה קרמיות ועונג למנה.
לתערובת מוסיפים ביצים, שמקשרות את החומרים יחד, כמו גם תבלינים כמו מלח, פלפל, שנותנים עומק וטעם נוסף. ואז מוסיפים ירקות קצוצים כמו בצל או גזר, ואפילו עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה ושמיר להעצמת הטעם.
הפשטידה נאפת בתנור עד שהיא זהובה ומעט פריכה מבחוץ, בעוד הפנים נשארים רכים ומלאים בטעמים. היא יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפ' חדר, כמנה עיקרית או כתוספת, ולעיתים עם רוטב יוגורט או סלט בצד. זו מנה שמביאה עמה ניחוחות ביתיים וחמימים, ומתאימה לכל אירוע.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)תבנית 19*26


בטטה, ביצה, גבינת פטה, מלח, פלפל שחור, בצל, גזר, פטרוזיליה, כוסברה
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא