פשטידת תרד / כרישה ועשבי תיבול
פשטידת תרד / כרישה ועשבי תיבול
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
חדש ביאמי! סבתא יוסי

חדש ביאמי! סבתא יוסי

האוכל של סבתא, ואחר כך של אמא, ליווה אותי כל חיי.
כשאני נזכר בטעמים שלהן, אני מיד מרגיש בבית – ריחות שממלאים את המטבח, קולות הסירים המבעבעים
וזמן משפחתי שלא הייתי מחליף בעד שום דבר. כל מנה שהן...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! סבתא יוסי »

תיאור המנה:

פשטידת תרד חלבית היא מנה טעימה, מזינה וקלה להכנה, המציעה שילוב נהדר של טעמים ומרקמים. פשטידה זו מתאימה לארוחות צהריים, ערב או כנשנוש, והיא מצוינת גם לאירוח.
הבסיס של הפשטידה כולל תרד טרי, שמבושל עד שהוא רך. התרד קוצץ לקוביות קטנות, כך שהוא משתלב היטב בתערובת. יחד עם התרד, מוסיפים גם בצל קצוץ, שמטוגן עד שהוא מזהיב ומוסיף מתיקות ועומק טעמים.
למלית הפשטידה מוסיפים ביצים, שמקשרות את הרכיבים יחד, וגבינות שונות כמו גבינת פטה, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן, שמוסיפות קרמיות ועושר להענקת מרקם עשיר יותר.
התערובת מתובלת במלח, פלפל ושום קצוץ, ועשבי תיבול כמו פטרוזיליה או טימין, שמוסיפים רעננות וטעמים נוספים.
התערובת מועברת לתבנית ומשטחים אותה לשכבה אחידה. פשטידת התרד נאפית בתנור עד שהיא מקבלת צבע זהוב ומעט פריכה מהחוץ, בעוד שהפנים נשאר רך ומלא בטעמים.
פשטידת תרד חלבית מצוינת חמה או בטמפרטורת החדר, והיא יכולה לשמש כתוספת לארוחה או כמנה עיקרית לצד סלט רענן. השילוב של התרד עם הגבינות יוצר חוויה קולינרית מהנה ומספקת.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

תבנית 19*26

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תרד, בצל, ביצים, גבינת פטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמז'ן, מלח, פלפל שחור, שום, פטרוזיליה, טימין

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! סבתא יוסי:

56200