קציצות בשר ברוטב תרד ולימון הן מנה עשירה ומזינה, המשלבת טעמים עמוקים ורעננים. הקציצות עשויות מבשר בקר טחון, ומתובלות בתבלינים כמו כמון, פפריקה ושום, מה שמעניק להן טעם עשיר וארומטי.
הרוטב, המורכב מתרד מבושל, מיץ לימון ושום, יוצר שילוב מושלם של חמיצות ורעננות שמדגיש את הטעם של הקציצות. התרד מוסיף לעושר התזונתי של המנה, והמרקם הסמיך של הרוטב מחבק את הקציצות, מה שהופך את כל המנה לנעימה ומפנקת.
המנה יכולה להיות מלווה באורז, פירה או אפילו בלחם, והשילוב של הקציצות עם הרוטב יוצר חוויה קולינרית מושלמת. קציצות בשר ברוטב תרד ולימון הן לא רק טעימות אלא גם צבעוניות ומזינות, מה שהופך אותן לבחירה מצוינת לארוחה משפחתית.
4 קציצות / 4 קציצות+ חצי ליטר אורז לבן


בשר בקר, תרד, לימון, פרורי לחם, ביצה, שום, שום, מלח, פלפל שחור, כמון, כורכום
בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא